Benefietconcert Koninklijke Luchtmacht Orkest ten behoeve van de Belevingstuin

Het Koninklijke Luchtmacht orkest geeft op zaterdagavond 27 oktober om 20.00 uur in De Schalm te Veldhoven een benefietconcert met prachtige filmbeelden. De opbrengst van deze avond is bedoeld voor de verdere realisatie van de Belevingstuin voor mensen met dementie in Veldhoven.

Koop kaartjes voor het concert

Een reis langs uitzendgebieden

In het nieuwe muzikale programma “MISSIONS” neemt het orkest van de Koninklijke Luchtmacht je mee op reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de luchtmacht haar werk doet. Stap in en reis met hen mee naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika, het Midden-Oosten, et cetera. Het orkest zal dat gaan doen met uitgekiende en hedendaagse arrangementen, solisten uit eigen orkest en zangsolisten.
Ook luchtmachtmilitairen spreken over hun ervaringen tijdens hun oefeningen en uitzendingen. Samen met een compleet nieuw podium, zorgen de lichtshow en beelden op een drie bij zes meter grote led wall voor visueel spektakel. Dit alles maakt het nieuwe programma “MISSIONS” tot een onvergetelijke muzikale reis en neemt je als toeschouwer even mee in de wereld van de Koninklijke Luchtmacht.

Over het orkest

Als je niet uitkijkt blaast het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht je omver. Maar wat wil je ook met een blazerssectie van meer dan veertig man? Dat betekent een krachtige groove en een vette beat. Muziek voor mensen die niet bang zijn voor een stootje. Dj’s, muzikanten, zangers en zangeressen. Het orkest zoekt altijd verrassende samenwerkingen op het podium. Met nummers die je op een nieuwe manier leert kennen. Van Uptown Funk van Bruno Mars tot Firework van Katy Perry. En van This Is What It Feels Like van Armin van Buuren tot de muziek van de film Mission Impossible.
Je kent het orkest misschien van bevrijdingspop of de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven. Maar het orkest doet veel meer. Zo zijn er het hele jaar door optredens voor iedereen die wel eens overdonderd wil worden. Hightech, soulvol en altijd messcherp. Dat is het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Kaartjes a € 27,50 incl. pauzedrankje verkrijgbaar bij De Schalm

Zie ook de website van Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven